Yonibier/Vaginabier

Vaginabier
Informatie

Het beginnend bedrijf ‘The Order of Yoni’ heeft een crowdfunding-campagne opgestart en is op zoek naar veel geld om een speciaal bier te brouwen. Dat bier wordt op smaak gebracht met ‘instincten’ van een Tsjechisch model. Hierbij werden vaginale bacteriën van het model genomen, behandeld en verwerkt in het gerstenat. De makers beweren dat het bier niet naar vagina ruikt of smaakt. Neen, enkel de essentie van vrouwelijkheid werd erin verwerkt.

Het geheim van het bier ligt in bacteriën die geïsoleerd werden uit de vagina van Tjechisch model  Alexandra Brendlova,. Met behulp van hi-tech van de microbiologie, isoleerde men melkzuurbacteriën uit de vagina van een unieke vrouw. De bacteriën Lactobacillus werden verwerkt in het bier. Het cruciale onderdeel van het project is om de veiligheid van het product te garanderen. De procedures van isolatie en de voorbereiding  voorkomen dat andere bacteriën en virussen het bier kunnen bezoedelen.

Er is een heel systeem van crowdfunding opgezet. Het bier moet immers nog in grote hoeveelheden gebrouwen worden.  Onderstaand filmpje legt uit hoe dat in zijn werk gaat.

 

Sensuele toets
Extra informatie