Wulpse Wilma

Wulpse Wilma
Informatie

De Wulpse Wilma is een frisse weizen. Ze drinkt lekker door en is perfect voor op het terras in het zonnetje. Het aroma die in de neus naar bovenkomt, is afkomstig van banaan. Je proeft een zurige smaak met een tint van banaan. De afdronk is droog en kruidig. Hij heeft een alcoholpercentage van 5.7%  Leef, elke dag weer! Ze ontneemt uw dorst & verlangen. Het gevoel van compleet te zijn. Weet dat er geen weg meer terug is. Leef, elke dag weer!

Brouwerij Barelds & Sabel

Barelds & Sabel staat voor spraakmakend en aantrekkelijk speciaalbier. Dit staat op hun website

"Met onze in het oog springende dames zijn wij aan het strijden tegen vrouwonvriendelijke ziekten.

Chronische aandoeningen komen bij vrouwen vaker voor dan bij mannen. Ruim de helft van de vrouwen heeft een chronische aandoening, meer dan een kwart zelfs meerdere (CBS, 2011). Wij zijn van mening dat aandacht vragen voor vrouwonvriendelijke ziekten binnen de bierwereld alléén goed kan werken door je sterk te onderscheiden.

Menigeen zal toegeven helemaal hoteldebotel te zijn door onze speelse en charmante dames. Precies op deze lijn begint onze missie. Wij vragen met behulp van onze ludieke etiketten extra aandacht voor vrouwonvriendelijke ziekten.

U kiest voor de verleiding. U kiest hiermee voor een donatie. Elk jaar doneren wij 5% van de netto winst aan stichtingen die strijden tegen vrouwonvriendelijke ziekten."

https://barelds-sabel.nl/

 

 
Alcoholpercentage: 
5.7%
Kenmerken
Soort bier:
Gistingswijze:
Hergist op fles:
Sensuele toets
Sensuele verantwoording

 

 
Extra informatie