Sensuele naam

Alfoncine

Alfoncine is een Belgisch biologisch bier, gebrouwen door Brouwerij Strubbe te Ichtegem in opdracht van Biofresh Gavere. Het bier is doorheen het land verkrijgbaar in biowinkels.

Alfoncine is een robijnrood bier van hoge gisting met nagisting in de fles en een alcoholpercentage van 8,5%.

Apassionada

Fruitbier van Edge brewery Barcelona. Het is een licht bier vermengd met hibiscusbloemen en passievrucht. Hibiscus of Althea struik is een heester.

Aphrodisiac Pomegranate Stout

Crankers brewery  Michigan VS

Aphrodisiaque

De Aphrodisiac is een zwart bier met aroma's en smaken van vanille, donkere chocolade, bourbon<

Avondrood

Als de zon gaat zakken en de hemel rood kleurt, geniet dan in de sfeer met de warme kleur van deze avond in je glas. De aangename zacht fruitige smaak met een subtiel bittertje als krans maken dit een unieke beleving! 7,5% vol .

Dit bier is verkrijgbaar in 33cl flessen.

Beyond the pale

Beyond The Pale van brouwerij Fish Tale Ales uit de Amerikaanse staat Washington heeft eind september 2015 de hoogste prijs als beste bier te wereld gewonnen op de World Beer Awards.

Big Wood Morning Wood

Amerikaanse stout

Bittere bloemen

Belgian Ale stijl.  Gebrouwen door brouwerij Pirlot met een recept van Vleesmeester brewery. Het bier is een ode aan een boek van Jeroen Brouwers, "Bittere bloemen".

Bittere waarheid

Bittere Waarheid is een blond bitter bier van 11 vol% alcohol.

Blanche des Honnelles

Blanche des Honnelles is een Belgisch witbier van hoge gisting.  Het bier wordt sinds 1991 gebrouwen in Brasserie de l'Abbaye des Rocs te Montignies-sur-Roc. Het is een blond troebel bier met een alcoholpercentage van 6% (16° Plato).

Pagina's

Abonneren op Sensuele naam