Afrodiserend ingrediënt

Aardmonnik

Aardmonnik, in Engelssprekende landen aangeboden onder de naam Earthmonk, is een ambachtelijk Belgisch bier uit de categorie oud bruin. Het recept, dat dateert uit de jaren vijftig van de twintigste eeuw, is van De Struise Brouwers; het bier wordt gebrouwen bij brouwerij Deca in het West-Vlaamse dorpje Woesten.

Abelardus dubbel

Adelardus is een Belgisch bier. Het bier wordt gebrouwen door Brouwerij Kerkom te Sint-Truiden.

Abelardus Tripel

Adelardus Tripel is een blonde, ongefilterde tripel met een alcoholpercentage van 9%. Het bier werd op vraag van de stad Sint-Truiden en de Stichting “Abdij, Stad en Regio” gelanceerd ter gelegenheid de opening van de abdijtoren in Sint-Truiden op 1 mei 2005.[1][2] Het etiket vermeldt op de achterzijde "Haspengouwse Tripel".

Albino Python

Het is een blond pilsbier met toevoeging van kruiden.

Allagash Coolship Cerise

Beschrijving: Amerikaans fruitbier (kriek) op basis van (2 jaar oud) spontaan gegist bier, 4 maanden gerijpt op eikenhouten vaten en vervolgens gemengd met een jonge versie van het bier. Brouwerij : Allagash Brewing Company (Portland, USA)

Ingrediënten: Mout, hop, Balaton & Montmorency krieken, water.

Amborzijn

De Ambrozijn is één van de zwaarste, volste bieren die door ons worden gemaakt. De naam zegt het al, dit bier is bereid met onze eigen honing. Daartoe zijn in onze tuin enkele bijenkasten geplaatst. Ambrozijn is, vol, zacht en met een subtiel aroma van honing. Het meest 'goddelijke' bier uit Stein!

 

Amelander Streekbier


Amelander Streekbier wordt gebrouwen met Amelander Amelandfoto_bier-28cranberries. Deze cranberries worden in de duinen bij Ballum geplukt, in het gebied dat van oudsher bekend staat als “Bij ‘t roaie hek”. Ze worden geselecteerd en zorgvuldig schoongemaakt zodat alleen de beste cranberries in het bier komen.

Antenne tripel extra gember

US Columbus
Deze hop is harsig en smaakt naar citrus en hout.

Apassionada

Fruitbier van Edge brewery Barcelona. Het is een licht bier vermengd met hibiscusbloemen en passievrucht. Hibiscus of Althea struik is een heester.

Aphrodisiac Pomegranate Stout

Crankers brewery  Michigan VS

Pagina's

Abonneren op Afrodiserend ingrediënt