Tripel

Abelardus Tripel

Adelardus Tripel is een blonde, ongefilterde tripel met een alcoholpercentage van 9%. Het bier werd op vraag van de stad Sint-Truiden en de Stichting “Abdij, Stad en Regio” gelanceerd ter gelegenheid de opening van de abdijtoren in Sint-Truiden op 1 mei 2005.[1][2] Het etiket vermeldt op de achterzijde "Haspengouwse Tripel".

Antenne tripel extra gember

US Columbus
Deze hop is harsig en smaakt naar citrus en hout.

Bieken

Bieken is een Belgisch bier van hoge gisting.

Bierboom Stevigen Tripel voor dames

Rudy Vossen van Den Bierboom bracht  een nieuw biertje op de markt speciaal voor dames.

Bittere waarheid

Bittere Waarheid is een blond bitter bier van 11 vol% alcohol.

Blonde Snol

Brouwerij: Pimpelmeesch, Chaam

Type: Tripel

Smaak: Mild, zoetig

Kleur: Geel

Alcoholpercentage: 8.5%

Drinktemperatuur: 8ºC

Lekker bij: Romige vissoep

Beschrijving: Deze kruidige tripel wordt graag door u gedronken. Maar pas op, u bent niet de enige!  Blonde Snol doet haar naam eer aan, zij is geliefd bij velen.

Blozende Bettie

Smaakbeleving

De Blozende Bettie, onze rode robijn, is een speciale amberkleurige tripel. Een fris zoete verleiding met een karamel smaak en een lichte toets van kruidnagel. Een speciaalbier met veel diepgang.
Rode robijn

Brugge Tripel

Het van oudsher Brugse stadsbier, krachtig en bitterzoet. BRUGGE Tripel heeft een mooie goudblonde kleur en een stevig, rotsachtig schuim dat een tekening van Brugs kantwerk achterlaat op het glas. Het aroma heeft een typisch fenolisch gerookte toets en de smaak is bitter, rijk en romig.

Kenmerken

Hoge gisting - Hergist op fles (8,7 Vol. % Alc.), vat (8,5 Vol. % Alc.)

Brugge Tripel Prestige

Brugge Tripel Prestige 2016 doet haar naam alle eer aan, het is een BRUGGE Tripel verrijkt met extra kruiden waarbij jeneverbes de hoofdrol speelt. Deze krachtige tripel wordt gekenmerkt door een volle ronde smaak met licht gerookte toetsen, het bier is rijk en romig. Het gebruik van jeneverbes zorgt voor de ‘crispy touch’.

Cerveja do amor

Boedebrown Cerveja do amor.

Pagina's

Abonneren op Tripel