Trappist

La Trappe Puur

Een bier toegewijd aan puurheid. PUUR van La Trappe is een doordrinkbaar, fris-hoppig, licht Trappistenbier. Bij het brouwen van dit bier zijn uitsluitend hoogwaardige, biologische ingrediënten gebruikt. De receptuur is geboren uit de combinatie van een continu streven naar topkwaliteit en een passionele toewijding aan bier, altijd met respect voor mens en natuur.

Kenmerken:

Orval

Orval is een amberkleurig hogegistings trappistenbier gebrouwen binnen de muren van de abdij Notre-Dame d'Orval abdij in de Belgische provincie Luxemburg. Het bier is een buitenbeentje binnen de familie van de trappistenbieren, en van de Belgische bieren in het algemeen: er is slechts één variant algemeen verkrijgbaar, en deze is een relatief licht bier dat herinnert aan een Engelse ale.

Tre Fontane bier

Het bier Tre Fontane is begin mei officieel erkend als ‘Authentic Trappist Product’, zo meldt de Internationale Vereniging Trappist (IVT). Tre Fontane, van de gelijknamige abdij in Rome, is zo het elfde officiële trappistenbier ter wereld en het eerste Italiaanse bier dat die eer te beurt valt.

Abonneren op Trappist