Stout

Aphrodisiac Pomegranate Stout

Crankers brewery  Michigan VS

Aphrodisiaque

De Aphrodisiac is een zwart bier met aroma's en smaken van vanille, donkere chocolade, bourbon<

Big Wood Morning Wood

Amerikaanse stout

Bloed Zweet & Tranen

Dit unieke bier van Nederlandse bodem is een heerlijk rookbier. Bloed, Zweet & Tranen is een complex bier met een uitgesproken smaak.Tijdens het brouwproces is gebruikt gemaakt van Engels mout en Duits mout. Daarom heeft het brouwen de nodige bloed, zweet en tranen gekost.

Smaak van Bloed, Zweet & Tranen

Breakfast stout

Je moet van koffie houden om dit brouwsel echt te kunnen waarderen. Het is gebrouwen met een overvloed aan donkere gebrande mout, havervlokken, bitter en gezoete geïmporteerde chocolade, Sumatra en Kona koffie. Je kunt je afvragen of het bier of koffie is wat je eigenlijk drinkt.

Creme Brulee Stout

Je hoeft geen crème brulee als dessert als er ook dit bier bestaat.  Dit bier bevat bleke mout, donkere caramel, vanillestokjes, suiker en aroma.  Columbus hop en Horizon hop.

De man van je dromen

"Creamy caramel stout" verraadt  al heel veel over de smaken van dit bier. Strak en pikzwart, heel sterk met een romige afdronk en toetsen van koffie en  karamel.  Op elk blik staat een andere man afgebeeld. Maar je kan natuurlijk ook dit bier presenteren aan je geliefde waarmee je een bijzondere eigenschap van jezelf uitdrukt en gewoon de voorzijde met de titel tonen.

Ellie's Brown Ale

Deze prachtige, diepe roodbruine brouwsel heeft de zoete en enigszins nootachtige karakter van Adam Avery's laat (1992-2002) Chocolate Lab, waarnaar het bier is vernoemd.  Chocolate mouten geven dit bier een bruine suikere moutigheid met hints van vanille en noten, terwijl subtiele hoppen geeft het bier een algemene drinkbaarheid geven.

End of days

Dit bier schenk je best in bij een romantisch diner waarbij je de relatie wilt afmaken.... al is het maar omwille van de naam. Misschien hoort het hier niet zo echt thuis in een romantische sfeer, maar liefde en haat liggen dicht bij elkaar en als je het niet onder woorden kan brengen, zeg het dan met bier...

Grey Monday

Dit bier is een Imperial Stout en is gemaakt met hazelnoten.

Pagina's

Abonneren op Stout