Saison

Bloemenmarkt

“Op Sint Maartensdag, 11 november 1994, is Jopen opgericht. Sint Maarten was de beschermheilige van het Haarlemse Brouwersgilde. Bloemenmarkt (4,5%) is gebrouwen met onze drie traditionele brouwgranen gerst, haver en tarwe en bloemen (jasmijn, kamille en madeliefjes).” (jopenbier.nl)

Fifty shades of grisette

Kinky Koos

Een Saison samen gemaakt met Two Chefs Brewing. Wij maken het bier…, Zij doen de kruiden. In dit bier komt de combinatie van hop, basilicum en gember samen tot een smakelijk bier, eigenlijk voor ieder seizoen. Gebrouwen in 2014

Kinky koos etiket

Lobster saison

De bierbrouwers van de Haagse brouwerij Kompaan hebben een kreeft in je biertje gestopt. Zijn ze nu helemaal kierewiet geworden? Nee hoor: zo’n kreeft geeft hun ‘Lobster Saison Running with Scissors’ namelijk een lekker zoetje.

Mannenliefde

De meeste bieren beogen een sensuele date tussen mannen en vrouwen, maar natuurlijk kunnen de bieren ook gebruikt worden bij allerlei soorten romantische relaties.

NatteLore

Oedipus Mata Hari

Het is een saison met gin kruiden en het draagt het meest spraakmakende label tot nu toe van Oedipus Brewing. 

Of Love & Regret

Seizoensbier gebrouwen met Heather, Kamille, Lavendel & Paardebloem. Van de Stillwater brewery

Saison Dell’Aragosta

Van pizzabier, chocoladebier en oesterbier, het kan niet gek genoeg wat betreft smaken van het goudgele gerstenat. En voor de liefhebber is er nu dus ook kreeftbier, gemaakt van echte kreeft.

Saison La De Bauche

Dit Saison bier is een licht bier met 7% vol.

Abonneren op Saison