Pils

Albino Python

Het is een blond pilsbier met toevoeging van kruiden.

Bee Honey Ultima

Een blond bier met toevoeging van honing van de Hasseltse Imkerij Severi Marc. Het bier bevat de zoete toets van honing met licht kruidige aromaten. Dit blond bier geeft een warm mondgevoel. Het bier heeft een alcoholpercentage van 6% en is te verkrijgen in flesjes van 33cl.

Besos Tequila

Besos Tequila is een nieuwe, superverfrissende pils. Een uitbundig, sprankelend bier met het aroma van tequila en een hint van citrusvruchten. Besos Tequila is origineel en gedurfd, net als Lady Besos. Een nieuwe must voor je fiestas calientes! Provocerend en prettig gestoord: dat is Besos Tequila Guarana, de nieuwste creatie van Besos.

Blonde stoot

Blonde Stoot (5%) is een goudblond, licht bier vol smaak. “We wilden een bier creëren dat even licht is als een pintje, maar met veel meer smaak. Dat deden we bijvoorbeeld door haver te gebruiken in ons beslag en door onder andere met de heel aromatische citra-hop te werken bij de lagering, de zogenaamde dryphopping”, vertelt Elise Vandoninck van Bieren Cabardouche.

Bosbier

Bosbier is een fruitbier dat gebrouwen wordt door Brouwerij Sint-Jozef gelegen in Opitter. Het is een roodkleurig bier met een alcoholpercentage van 4%. Dit bier werd gelanceerd in 1989. Bosbier wordt gebrouwen op basis van pilsbier en dit is in fel contrast met de andere fruitbieren die meestal gebrouwen worden op basis van lambiekbieren met de bekende zurige smaak.

Camille

Camille is een biopilsbier van 5,2% gebrouwen in Brouwerij Strubbe te Ichtegem in opdracht van Biofresh Gavere

Cannabeer

Na een lang proces voor de Mexicaanse autoriteiten om de verkoop van Cannabeer, een bier met cannabis, goed te keuren is de distributie van deze merkwaardige alcoholische drank begonnen.

Cave Creek Chili Beer

Blond, laag gecarboneerd pilsbier met een ganse chilipeper in het flesje. De chilipeper geeft de pils een erg sterke pittige afronk.

Gebrouwen in opdracht van de Black Mountain Brewing CO  bij Cervecería Mexicana

Con Domus

Rond 1900 telde België meer dan 4000 brouwerijen. De meeste bieren uit die tijd waren dan ook streek- en zelf cafégebonden. Sinds september 1985 tapt taverne huisbrouwerij Domus in de Tiensestraat te Leuven haar eigen bier. Dat was meteen een primeur voor de Bénelux.

 

Copen & Hagen Carlsberg

Dit bier is eigenlijk gewoon Carlsberg in een artistiek flesje en met een speciaal etiket.

Pagina's

Abonneren op Pils