Blond

Abelardus Tripel

Adelardus Tripel is een blonde, ongefilterde tripel met een alcoholpercentage van 9%. Het bier werd op vraag van de stad Sint-Truiden en de Stichting “Abdij, Stad en Regio” gelanceerd ter gelegenheid de opening van de abdijtoren in Sint-Truiden op 1 mei 2005.[1][2] Het etiket vermeldt op de achterzijde "Haspengouwse Tripel".

Abt fundum

Luc Van Esch, de bezieler van De Columbus Beer and Liquor Company, is gekend om zijn uitgebreid gamma aan Zonderik bieren die een tijd lang werden gebrouwen door de proefbrouwerij. Momenteel worden de bieren klaargestoomd in de brouwerij Anders in Halen.

Arvum

Arvum is een blond bier. Het heeft een zoetige ondertoets en een overheersende bitterheid. Het bier wordt gebrouwen voor Herkenrode Boer

Asparagus

Asparagus is een Champagnebier met 6,5% alcohol.

Aspergebier

Beschrijving: Artisanaal Belgisch blond (asperge)bier van hoge gisting, met hergisting in de fles, ongefilterd.

Ingrediënten: Gerstemout, hop, suiker, gist, kruiden, asperges, water.

Barbar

Barbãr is een goudkleurig bier met een smeuïge schuimkraag en een krachtige neus. De smaak van honing is duidelijk aanwezig en werd rijkelijk gecombineerd met toetsen van bloemen, kruiden en citrusvruchten. De aanzet is breed, maar niet zwaar dankzij het gebruik van zachte tarwe.

Bee Honey Ultima

Een blond bier met toevoeging van honing van de Hasseltse Imkerij Severi Marc. Het bier bevat de zoete toets van honing met licht kruidige aromaten. Dit blond bier geeft een warm mondgevoel. Het bier heeft een alcoholpercentage van 6% en is te verkrijgen in flesjes van 33cl.

Beluga beer

Beluga bier is een blond bier gearomatiseerd met verveine en gember. Het bier wordt op unieke wijze gebrouwen met een versuikeringsproces (maisch-schema) dat speciaal voor Beluga is ontwikkeld. Door de toevoeging van de kruiden en het unieke brouwproces is een mooie balans ontstaan van een fris, doordrinkbaar bier dat toch een warm en mondvullend karakter heeft.

Bieken

Bieken is een Belgisch bier van hoge gisting.

Bloemenbier

Beschrijving: Belgian strong ale, van hoge gisting, met hergisting op fles.

Ingrediënten: Gerstemout, hop, gist, bronwater, bloemen & planten.

Pagina's

Abonneren op Blond