Ale

Beyond the pale

Beyond The Pale van brouwerij Fish Tale Ales uit de Amerikaanse staat Washington heeft eind september 2015 de hoogste prijs als beste bier te wereld gewonnen op de World Beer Awards.

Bittere bloemen

Belgian Ale stijl.  Gebrouwen door brouwerij Pirlot met een recept van Vleesmeester brewery. Het bier is een ode aan een boek van Jeroen Brouwers, "Bittere bloemen".

Blote kontenbier

Dit bier werd gebrouwen door de Maasland Brouwerij Oss Nederland. Het is een amber ale van 5,5%. Het is onduidelijk of het bier nog gebrouwen wordt omwille van het stopzetten van de (micro)brouwerij. Het is onduidelijk of andere brouwerijen dit bier overnamen : JANTJES bieren worden tijdelijk gebrouwen bij ST. SERVATTUMUS te Schijndel en bij HUISBROUWERIJ MIEGHELM te Sint-Michielsgestel.

Bronstige panda

Pale Ale
Bronstige Panda is tot stand gekomen ter behoefte van Freek Horstink (brouwerij Aeolus) en Jentse Top (Bierstributie)

Single Hop Vanguard
Deze mooie hop draagt bij aan het houtige (woody zeggen ze in het Engels) en kruidige karakter van het bier. Door de hop extra lang te koken zijn er ook meer pittige tonen vrijgekomen.

Cottonwood Pumpkin Ale

Bier gemaakt met biologische kaneel, nootmuskaat, kruidnagel en gember gebrouwen met echte pompoen en een mix van Noord-Amerikaa

Dirty girl

Nantahala Brewing is gevestigd in Bryson City, North Carolina, en is aan alle kanten omringd door de Great Smoky Mountains, de Cowee Bergen, en de Plott Balsams. De brouwerij werd in 2009 opgericht door Chris Collier, Mike Marsden, Joe Rowland, en Ken Smith. Na licenties, begonnen ze de productie van bier in 2010.

Doggie Style Pale Ale

Doggie Style Pale Ale is een gewone Pale Ale en is een goede  aanvulling op een breed scala van levensmiddelen. Geurt naar citrus en lichte parfum van hoparoma's. Heeft een zoete mout subtiliteit.

 

Dominatrix

Een  Double IPA  fijn in balans met karamelmout en tarwe, gehopt met Centennial, C

Double Wench

Een Amerikaanse Strong Ale.. Robuust volle smaak, diepe mahonie tint, hoppig, complex en intens van de aarde. Dubbele Wench werd bekroond met een gouden medaille op de World Beer Championship met een rating van 91 (uitzonderlijk). Sensueel etiket met een sensueel kijkende dame.

Er is een variante Wailing Wench met een evenzo sensueel etiket.

Graafch genot

Blonde ale.

 

Pagina's

Abonneren op Ale