Rooiwortel (Bulbine natalensis)

Rooiworteld Bron https://www.uhlig-kakteen.de/en/bulbine-natalensis.html

Bulbine natalensis is een vetplant afkomstig uit Zuid-Afrika. Het staat plaatselijk bekend als rooiwortel in het Afrikaans, als ibhucu bij de Zoeloes of ingcelwane bij de Xhosa's. Afrikaanse kruidendokters gebruikten het kruid van oudsher als een afrodisiacum en de wortel werd voorgeschreven aan mannen met impotentie.

Wetenschappers aan de Zuid-Afrikaanse Ford Hare universiteit hebben een Bulbine natalensis-extract op waterbasis getest op mannelijke ratten en de resultaten waren verbijsterend. Er is sprake van meer dan 300% toename van het testosterongehalte en een daling van 30% in het oestrogeengehalte. (https://moestuinwijf.wordpress.com/...)

Wetenschappelijk onderzoek ondersteunt de reputatie die Bulbine natalensis van oudsher heeft in Zuid-Afrika. Dit afrodisiacum geeft een libidoboost en geeft je dus meer zin in seks door het testosteronniveau dramatisch laten stijgen. Om die reden kunnen atleten en bodybuilders ook geïnteresseerd zijn in dit kruid.

Let wel dat er risico's verbonden kunnen zijn aan langdurig gebruik, met name vanwege het hogere testosterongehalte. Het wordt aangeraden om Bulbine natalensis in cyclussen te gebruiken, met voldoende pauze tussendoor om je lichaam van mogelijke neveneffecten te laten herstellen. (http://azarius.nl)

 
Afrodiserend ingrediënt:
Afrodiserende bieren: 

Welke bieren horen bij dit afrodiserende ingrediënt? Klik op de onderstaande link en duid het afrodiserend ingrediënt aan. Als er niets verschijnt nadat u op toepassen hebt geklikt, wil dat zeggen dat er geen bieren met dit ingrediënt bestaan of dat we deze nog niet tegengekomen zijn.

Klik hier om het zoekvenster te openen.

 
Leuk om weten

 

 
En ook nog interessant