Return of the white widow

Return of the white widow
Informatie

Vrouwen die mannen ombrengen worden niet zelden vergeleken met de Latrodectus Mactans ofte "de zwarte weduwe". Deze achtpotige beesten laten hun minnaars niet levend het liefdesnest verlaten. De zwarte weduwe is dan ook een symbool voor vrouwelijke kracht. "De Witte Weduwe " is het nieuwe brouwsel van Brouwerij De Hoorn (Paim Breweries) en is gelukkig zachtaardig. Het bier wordt gebrouwen met 40% tarwe wat de licht troebele kleur verklaart. Een volmondige aanzet wordt gevolgd door fruitige en frisse (citrus) toetsen. De finale is licht kruidig en heel zacht.

Het wordt gebrouwen met 40% tarwe waardoor deze Arthur’s Legacy niet alleen troebel is maar in smaak ook heel volmondig met een zachte afdronk is. Het bier heeft een alcoholpercentage van 7.1 %. Kruidenmeester Koen Vannieuwenborgh is zeer verheugd dat het bier terug komt: “ik ben trots op de teugkeer van deze Limited Edition. Deze ‘Return of the White Widow’ wordt vooral gekenmerkt door een uitgesproken fruitig en fris citruskarakter afkomstig van een selectie kruiden.” 

Op algemeen verzoek brengt Brouwerij De Hoorn haar eerste brouwsel Arthur’s Legacy terug op de markt, het wordt herdoopt als ‘ Return of the White Widow’.

Bronnen :

http://bieregrandcru.be/nl/de-ene-weduwe-is-de-andere-niet/

https://www.biernet.nl/bier/merken/arthurrs-legacy-return-of-the-white-widow

Alcoholpercentage: 
7,1%
Kenmerken
Soort bier:
Gistingswijze:
Sensuele toets
Sensuele verantwoording

Sensueel verhaal

Extra informatie