Red Kwao Krua (Pueraria Mirifica)

Kwao Krua Kao Bron https://en.wikipedia.org/wiki/Butea_superba

Red Kwao Krua is bekend onder de lokale bevolking van Thailand. Het wordt hier gebruikt door mannen als krachtig libidoversterker en algeheel verjongingsmiddel. De naam Red Kwao Krua komt vanwege de kleur van het sap in de lange wortelen. Het staat ook bekend onder Pueraria Mirifica (https://www.bio-sappen.nl/webshop/a...)

Red Kwao Krua zorgt voor een betere doorbloeding in de geslachtsdelen, waardoor de erectie sterker wordt en langer aangehouden kan worden. Het is dan ook niet verwonderlijk dat dit kruid vaak gebruikt wordt om erectiestoornis tegen te gaan en het een hoofdingrediënt is in meerdere commerciële supplementen. De wortel bevat flavonoïden en flavonoïde glycosiden die een vergelijkbare werking hebben met dat van de wereldwijd bekende merkpillen. (Bron https://en.wikipedia.org/wiki/Butea...)

Dit kruidenextract heeft diverse effecten die gunstig zijn voor het libido. Zo ontspant het de spieren in de penis. Hoewel dit niet heel wenselijk klink, moet je n

Bron https://www.ebay.com/sch/Sexual-Remedies-Supplements/176998/i.html?_frs=1&_nkw=pueraria%20mirifica&_sacat=176998

iet vergeten dat een erectie niet direct te maken heeft met spieren, maar doorbloeding. Door bepaalde spieren te ontspannen wordt de bloedtoevoer naar de penis vergroot, wat de gevoeligheid en seksuele prestaties ten gunste komt.

Het wordt ook verondersteld om een effect op de emotionele seksuele respons te hebben (de beleving van verlangen en genot) maar hier is vooralsnog geen wetenschappelijk bewijs van bekend, alleen de anekdotische ervaringen van gebruikers.

Interessant weetje: Red Kwao Krua komt in hetzelfde gebied voor als de White Kwao Krua Kao (Pueraria mirifica), dat sterk verwant is aan Red Kwao Krua maar door vrouwen gebruikt wordt.  (http://azarius.nl) Volgens de Thai zou het helpen bij vrouwen om een grotere boezem te krijgen. Het wordt daar ook gretig in pillenvorm als voedingssupplement geslikt.

 

 
Afrodiserend ingrediënt:
Afrodiserende bieren: 

Welke bieren horen bij dit afrodiserende ingrediënt? Klik op de onderstaande link en duid het afrodiserend ingrediënt aan. Als er niets verschijnt nadat u op toepassen hebt geklikt, wil dat zeggen dat er geen bieren met dit ingrediënt bestaan of dat we deze nog niet tegengekomen zijn.

Klik hier om het zoekvenster te openen.

 
Leuk om weten

 

 
En ook nog interessant