Pompoenpitten Pompoenen

Afbeelding van Diese lizenzfreien Fotos darfst du zwar verwenden via Pixabay

Gezegd wordt dat pompoenpitten vrij effectief zijn in het verhogen van de seksuele driften bij zowel mannen als vrouwen. Ze bevatten zink en dit is essentieel in de productie van testosteron omdat testosteron een van de belangrijkste factoren is in de seksuele drift van mannen en, in mindere mate, bij vrouwen.

Pompoenpitten zijn een mild afrodisiacum bij verminderd libido. (http://kruidjegezond.be/kruidenfich...)
Halverwege 2004 steeg de pompoenverkoop in Engeland ineens enorm; binnen een halve dag waren alle pompoenen bij supermarkt Tesco uitverkocht. De reden: een dokter op de Engelse televisie had pompoenpitten “viagra voor de vrouw” genoemd. Pompoenpitten bevatten veel zink, omega-3 vetzuren en andere gezonde stoffen. Zink is ook essentieel in de productie van testosteron. Zink is een mineraal dat enorm belangrijk is voor de productie van het mannelijke geslachtshormoon testosteron, de zaadkwaliteit en de spiermassa. Zink voorkomt namelijk dat testosteron wordt omgezet in oestrogeen, het vrouwelijke geslachtshormoon.Pompoenpitten zijn aan te raden bij BPH (Benigne ProstaatHypertrofie) of prostaatvergroting en samengaande plasproblemen. Ze kunnen preventief worden ingezet bij vijftigplussers (om een prostaat-operatie uit te stellen).

Pompoenen zitten vol vitaminen A, E, verschillende vitaminen B en vitamine C en mineralen als natrium, calcium, magnesium en zink vertelt dan weer een andere bron (http://seks.blog.nl) Bovendien bevat de groente zeer weinig calorieën, slechts 20 Kcal per 100 gr. En last but not least: ze zijn ware afrodisiaca. De zaadjes hebben dan weer een gunstige invloed op het vrouwelijke libido en mannen worden opgewonden van de geur alleen al. Zo blijkt uit Amerikaans onderzoek. ‘The Smell and Taste Treatment and Research Foundation’ in Chicago deed een studie naar de invloed van geuren op seksuele behoeften. Met andere woorden: ze wilden weten van welke geur mannen geil worden.

 

De 31 vrijwillige testpersonen waren gezonde heren tussen de 18 and 64 jaar. Dr. Alan Hirsch, directeur van de foundation, selecteerde 24 verschillende geuren en smaken. Er werd gebruik gemaakt van een penil plethysmograph, een apparaat dat de bloeddoorstroming naar de penis opmeet. Het aroma van de pompoen deed het bloed van mannen harder stromen dan elke andere geur. De zaden stimuleren de aanmaak van testosteron, wat zowel bij mannen als bij vrouwen de seksdrift aanwakkert.  Voor de rest was er bij de mannen wellicht een Pavlov-effect. Oftwel: de geur herinnerde de mannen aan de opwindendste momenten die ze ooit hadden met hun geliefde.

Pompoenpittenbier lijkt onbekend, maar bier met pompoenen gemaakt, komt wel voor.

Leuk : Vrouwen met borsten gelijk pompoenen zien er misschien erotisch uit, maar ze is werkelijk verlegen en huiselijk. Ze verwent haar partner graag maar verkiest tederheid boven seks.(http://www.goedgevoel.be/gg/nl/305/...)

 

 
Afrodiserend ingrediënt:
Afrodiserende bieren: 

Welke bieren horen bij dit afrodiserende ingrediënt? Klik op de onderstaande link en duid het afrodiserend ingrediënt aan. Als er niets verschijnt nadat u op toepassen hebt geklikt, wil dat zeggen dat er geen bieren met dit ingrediënt bestaan of dat we deze nog niet tegengekomen zijn.

Klik hier om het zoekvenster te openen.

 
Leuk om weten

 

 
En ook nog interessant

Er zijn diverse buitenlandse bieren met pompoensap, al dan niet lekker. Misschien ook interessant met Halloween.
http://www.blogaboutbeer.com/pumpki...

Pumpkin beers