Niertjes, zwezerik, merg, kloten, penissen,bevergeil...

Rocky Mountain Oysters  Bron artage.club

Traditioneel worden wild en orgaanvlees (zoals niertjes, zwezerik en dergelijke, maar ook merg, dat in het Frans trouwens amourette heet) aanzien als libidostimulerend.
In heel wat landen zoals Spanje, Griekenland, Turkije en sommige Aziatische landen zweert men bij het eten van de kloten van stieren, geiten of een lam als lust- en potentieopwekkend middel. 

Het opeten van deze edele delen zou mannen ophitsen. Een gedroogde tijgerpenis brengt op de zwarte markt enkele duizenden euro’s op. Ook herten en zelfs schildpadden verliezen hun edele delen voor dit doeleinde.

Castoreum of bevergeil is een uitscheidingsproduct van bevers. Het wordt gebruikt in parfum, sigaretten en als smaakstof in consumptie-ijs. Het ruikt nog het meest naar de combinatie van schoensmeerolie en een ziekenhuisgeur.Voor gebruik in parfums wordt het eerst omgezet in een resinoïde.

Bevers hebben een klier tussen de anus en geslachtsorganen waarin castoreum wordt gevormd. Bevers gebruiken dit voor het invetten van de vacht. Het castoreum wordt als bijproduct gewonnen; bevers worden primair bejaagd om hun pels.

Castoreum is een donkerbruine harsachtige substantie met een kenmerkende dierlijke zoete geur en een bittere sterke smaak, die kan worden vergeleken met die van muskus. (https://nl.wikipedia.org/wiki/Casto...)

Afrodiserend ingrediënt:
Afrodiserende bieren: 

Welke bieren horen bij dit afrodiserende ingrediënt? Klik op de onderstaande link en duid het afrodiserend ingrediënt aan. Als er niets verschijnt nadat u op toepassen hebt geklikt, wil dat zeggen dat er geen bieren met dit ingrediënt bestaan of dat we deze nog niet tegengekomen zijn.

Klik hier om het zoekvenster te openen.

Leuk om weten

De 'Wynkoop Brewing Company' heeft in de VS  een gat in de markt gevonden. Hun bier gebrouwen uit de testikels van een stier is een groot succes in Amerika. Voor het eerste vat 'Rocky Mountain Oyster Stout werd ruim 11 kilo aan geroosterde zaadballen van een stier toegevoegd aan de ingrediënten.

De testikels zijn verantwoordelijk voor de "heerlijke, unieke smaak met tonen van geroosterde gerst, koffie en noten". Jammer genoeg is van het afrodiserende effect van het eten van kloten en penissen nooit iets bewezen. (http://www.refinedguy.com/2012/07/2...)

 

rocky mountain oyster stout

In Nederland verkopen ze hondenbier.. uiteraard niet gemaakt van honden maar voor honden en...het smaakt naar steak.

Kwispelbier

En er is ook bier gemaakt van keutels van wezels die koffiebonen gegeten hebben...

Keutelbier