Natte

Natte
Informatie

Na de Zatte het oudste bier van Brouwerij ‘t IJ. De Natte is een zogenoemde dubbel, een Belgische soort van zachte donkere bieren. Doordat men deels donkere mout gebruiktet heeft de Natte een roodbruine kleur en een zacht geroosterde smaak met aardse tonen van bruine suiker, noten en pruimen. Afgemaakt met zachtbittere hop is dit een mooi gebalanceerd bier.

Alcoholpercentage: 
6,5%
Kenmerken
Gistingswijze:
Hergist op fles:
Brouwerij: 
Sensuele toets
Sensueel motief:
Sensuele verantwoording

De naam van het bier doet een mysterieus belletje rinkelen...nat worden in een andere betekenis dan...

Extra informatie

Een nu al befaamde kalender, is de  limited edition geïnitieerd door Brouwerij ’t IJ en fotograaf Paul Bellaart: Mokum’s Mooiste 2015. Voor de liefhebber van al het moois van Hollandse bodem, zo echt en puur natuur als het maar kan! Want bij ‘echt’ bier, horen ‘echte’ vrouwen in al hun schoonheid. Op de kalender schitteren 12 prachtige trotse Nederlandse modellen.
De beelden voor de kalender zijn analoog gefotografeerd, ongeretoucheerd en worden begeleid door titels als ‘Struis’, ‘Zatte’ en ‘IJwit’ naar de gelijknamige bieren van Brouwerij ‘t IJ.
Het idee voor de kalender ontstond al jaren geleden, toen de mannen van Brouwerij ’t IJ en Paul Bellaart erachter kwamen dat hun grote liefde voor bier en fotografie, veel overeenkomsten had. Ongepasteuriseerd, ongefilterd, lokaal, kleinschalig en puur natuur vormden de leidraad voor wat groters dat dit alles samen moest brengen: een kalender, exclusief door zijn oplage en schoonheid, dat de trotse eigenaar hem jarenlang koestert en hij die hem niet bezit, hem achterover drukt.

Meer info  : http://www.bastiaanvanschaik.com/20...

Foto naakte vrouw bier Natte