Muira Puama

Muira Puama Bron guarana.pl

Muira puama of 'potentie hout' wordt ontgonnen uit de schors en de wortel van een niet al te grote familie van houtige planten (Ptychopetalum olacoides) die voorkomen in het Braziliaanse Amazonegebied.

Muira puama staat bij de plaatselijke bevolking gekend onder de naam 'potentiehout' en wordt daar al sinds mensenheugenis gebruikt als afrodisiacum. Vele oude geschriften getuigen dat Muria Puama al sinds lang helpt tegen verminderde seksuele lustgevoelens en tegen moeilijkheden in het onderhouden van een erectie. (https://www.dutch-smart.nl/kruiden/...)

Een dagelijkse dosis van 1mg tot 1,5mg muira puama extract gedurende twee weken blijkt in een studie bij meer dan 250 patienten het libido en de potentie daadwerkelijk te veranderen. Meer dan zes op de tien proefpersonen voelde een dynamisch effect als reaktie op hun verminderd libido, terwijl meer dan de helft van de groep mannen met een erectiestoornis een verbetering vast kon stellen van de mogelijkheid tot het bekomen van een hardere erectie.

Muira heeft ook bij vrouwen een uitwerking op het libido, de seksuele verlangens en de mate van seksuele voldoening na de seks. Dit lustopwekkende kruid kan dus ook vrouwen opnieuw zin doen krijgen in seks. Dit extract helpt ook de hormonale balans bij vrouwen te herstellen en wordt in de alternatieve geneeskunde dan ook regelmatig aangewend om vrouwen te helpen bij problemen in de seksuele levenssfeer.

Muira puama is een natuurlijk extract dat bij mannen de potentie stimuleert en een erectieprobleem kan doen verdwijnen. Een typische dosis is ongeveer een hoeveelheid van 1 à 4 mg extract per dag, voor een merkbare verbetering van een lichte tot matige erectiestoornis. (http://www.sexpillen.be/ingrediente...)

 

 

 
Afrodiserend ingrediënt:
Afrodiserende bieren: 

Welke bieren horen bij dit afrodiserende ingrediënt? Klik op de onderstaande link en duid het afrodiserend ingrediënt aan. Als er niets verschijnt nadat u op toepassen hebt geklikt, wil dat zeggen dat er geen bieren met dit ingrediënt bestaan of dat we deze nog niet tegengekomen zijn.

Klik hier om het zoekvenster te openen.

 
Leuk om weten

 

 
En ook nog interessant