Moord en doodslag

Moord en doodslag
Informatie

Dit is een bier van Brouwerij De Molen bij. Als het vuur of de vlam al lang gedoofd is, de mannenliefde toch niet je ding is, of je partner niet akkoord gaat met polyamorie, kunnen we enkel aanraden dat je eerder een Moord en Doodslag drínkt, dan dat je effectief tot de daad overgaat. Of contact opneemt met een lokale therapeut of advocaat, afhankelijk van wat je bereiken wil.

Wanneer je dit bier laat kennismaken met je glas, merk je onmiddellijk de pikzwarte kleur op. En mocht je neus je in deze tijden niet in de steek laten, dan kan je niet anders dan besluiten dat je met een stout te maken hebt. Het aroma van pure chocolade is onmiskenbaar, alsook de koffiearoma’s.  Als corona je smaakpapillen nog niet aangetast heeft, dan wordt de geur bevestigd tijdens het proeven. Het is een zachte, zoete Imperial Stout, met toetsen van chocolade, gebrande koffie en pruimen. De kenmerkende bitterheid van de geroosterde mout is niet overdadig aanwezig, wat deze stout zeer toegankelijk maakt — wat niet wil zeggen dat hij niet lekker is — want dat is de Moord en Doodslag zonder enige twijfel!

Bronnen

https://www.onderox.be/ontspannen/helemaal-op-smaak/liefde-is-samen-bieren-proeven-met-valentijn-234749/

 
Alcoholpercentage: 
10.4
Kenmerken
Soort bier:
Gistingswijze:
Hergist op fles:
Brouwerij: 
Sensuele toets
Sensuele verantwoording

Dit is misschien niet direct een sensueel bier, maar het kan wel vanuit een sensueel motief gedronken worden. Als je in een slechte relatie zit, is het uiteraard geen goede optie, maar misschien kan je beter dit bier drinken dan overgaan tot ....

 
Extra informatie