Liefdesbier

Liefdesbier
Informatie

Gebrouwen met liefde, geboren uit passie.  Het lijkt een ongewone match, maar het levert een prachtbier op. Een bier om verliefd op te worden. Dit speciaal bier, met de toepasselijke naam Liefdes Bier, komt uit de koker van Haike Toonen en Paul Bier van de Wijchense Schòne en is gebrouwen in opdracht van datingsite Tijdloze Liefde. Het is een heerlijk, zoet en zacht bier en is verkrijgbaar in een kruikje van 50cl.

Over Wijchense Schòne. Brouwerij Wijchense is opgezet door twee hobbybrouwers met een grote ambitie. Het tweetal wil unieke bieren op de markt zetten om Nederland te plezieren. Eerder bracht het tweetal al het bier ‘Blonde Dern’ uit, een fris, sprankelend bier met nagisting op de fels. Binnenkort brengen zij twee nieuwe bieren op de markt ‘Dukzat en Hittepetit’.

Je kunt dit heerlijke Liefdesbier in een kruikje van 50cl met kistje bij Tijdloze Liefde bestellen. Stuur even een mailtje naar info@tijdlozeliefde.nl of neem telefonisch  contact met ons op 024-3792654. Dan zorgen wij ervoor dat het kruikje zo snel mogelijk wordt bezorgd.

Bron : http://www.tijdlozeliefde.nl/2015/0...

Alcoholpercentage: 
7,1%
Kenmerken
Soort bier:
Gistingswijze:
Hergist op fles:
Sensuele toets
Afrodiserend ingredient: 
Sensuele verantwoording

Sensuele naam, sensuele verantwoording van het bier en het etiket is ook erg romantisch.