Leuterbier

Leuterbier
Informatie


Mannen maken graag grappen over seks, maar over de persoonlijke kanten wordt niet vaak geluld. Dingen als jaloezie, fantasieën, onzekerheden over je lijf, prestatiedruk, grenzen, intimiteit, geilheid en liefde.
In Sexpack komen mannen, bier en seks op smakelijke wijze samen. Het Leuterspel daagt je uit samen met een paar vrienden uit je comfortzone te stappen. Beetje eng, maar vooral leuk, spannend & inspirerend.

Als spraakwater brouwt Brouwerij Oersoep een goddelijk Leuterbier voor je, met 6 verschillende etiketten: Lange Jan, Pikkebaas, Flierefluiter, Rampetamper, Lulhannes & Heilige Fallus.

Sexpack bevat 6 Leuterbiertjes en het Leuterspel. Met spelbord, handleiding, karakterkaarten en meer dan 70 prikkelende vragen over verwachtingen, angsten en verlangens, maatschappelijke normen en persoonlijke ervaringen. Wat is groter, je ego of je penis?

Help je mee hartverwarmende gesprekken over seks mogelijk te maken? Sta je te springen om een alternatieve invulling van vrijgezellenfeest, vrijmibo of borreluurtje? Wil jij je werknemers verrassen met een inspirerend valentijns-, of paaspakket? Bestel dan nu alvast jouw Sexpack

Het Sexpack is een initiatief van Circus Andersom en Brouwerij Oersoep. Initiatiefnemer Martijn Engelbregt: “Veel mannen maken onderling graag grappen over seks, maar over gevoelens wordt zelden gesproken. Sexpack helpt mannen bij een openhartig gesprek. Het spel met de uitdagende vragen maakt de tongen los en het bier werkt als spraakwater.”

Bier dat mannen opent
Kick van Hout van Brouwerij Oersoep: “Leuterbier is een hartverwarmend blond bier met een verfrissende smaak. Dankzij het bijgeleverde Leuterspel ontstaan er speelse gesprekken over seksualiteit, in plaats van de standaard stoere kleedkamerpraat.” Volgens de makers van het Sexpack ontdekken mannen dankzij het Leuterspel dat het delen van ervaringen en gevoelens rondom seks bevrijdend is en dat kan zelfs potentieverhogend werken.

Bron https://www.biernet.nl/nieuws/leute...

 

 
Alcoholpercentage: 
7%
Kenmerken
Soort bier:
Gistingswijze:
Hergist op fles:
Sensuele toets
Sensuele verantwoording

Sensuele naam vergezeld van een sensueel spel.

 
Extra informatie