La Safrainaise

La Safranaise
Informatie

La Safranaise is ‘een bier met duizend deugden’ volgens de website en bevat  7 % vol.alcohol.  Safraan wordt geproduceerd in de regio Gaume Virton (B) en de ontwikkeling van het bier werd geleid door de producent van de safraan. Safraan is een gekend afrodisiacum.  Erg kruidige geur in het bier.

Wordt gebrouwen sinds 2011, in samenwerking met Le Safran Gaumais, een bekende producent van safraan uit Virton (België).

Er wordt aangenomen dat het heerlijke kruid is ontstaan ​​​​en voor het eerst werd gekweekt in Griekenland, maar tegenwoordig wordt het kruid voornamelijk verbouwd in Iran, Griekenland, Marokko en India. Maar gelukkig voor ons (en onze seksuele driften), kun je het in de meeste supermarkten vinden. "Het is aangetoond dat de chemicaliën in saffraan de erectiestoornissen bij mannen verbeteren en de vochtigheid voor vrouwen verhogen", legt Lord uit. Een onderzoek uit 2012 gaf vrouwen met een laag seksueel verlangen 30 mg saffraan per dag gedurende vier weken en vond dat het seksgerelateerde pijn verminderde en meer seksueel verlangen en lubrificatie, vergeleken met een placebo.

 

 
Alcoholpercentage: 
7%
Kenmerken
Soort bier:
Gistingswijze:
Hergist op fles:
Sensuele toets
Sensueel motief:
Afrodiserend ingredient: 
Sensuele verantwoording

Bevat saffraan dat bekend staat als afrodiserend.

 
Extra informatie