Kameleon Ginseng

Kameleon Ginseng
Informatie

Ginseng staat al van oudsher bekend omwille van de opwekkende en prestatieverhogende eigenschappen. Zowel bij mannen als vrouwen zou het de seksuele energie verhogen. Het Kameleon ginseng bier is een blond, licht troebel kruidenbier van hoge gisting met hergisting in de fles. Het bier heeft een fruitig, lichtbitter ginseng aroma. Het alcoholpercentage bedraagt 6,5% en het wordt gebrouwen door  brouwerij Den Hopperd uit Westmeerbeek.
Op de website van de Geelse biervereniging vind je enkele recepten met Kameleon Ginseng waaronder Sambal Udang met scampi’s.

http://www.ondertschuim.be/sambal-udang-met-kameleon-ginseng.html

Beschrijving: Blond(groenig) biologisch kruidenbier van hoge gisting, met hergisting op fles, ongefilterd.
Ingrediënten: Gerstemout, hop, ginsengwortel, suiker, gist, water.
Geproefd: Geur van erwten en groene kool … ongetwijfeld van de ginseng. Licht zoet van smaak, met een fijne bitterheid, doch voornamelijk met een ‘groene’ groentensmaak en accent van netels en … tja, ginseng zeker? 8-)
Weetje: Draagt het BIO-label, dus alle ingrediënten zijn van biologische oorsprong en de gebruikte gist is niet genetisch gemanipuleerd. De naam Kameleon verwijst naar het feit dat in een kleine brouwerij twee brouwsels nooit identiek hetzelfde zijn.


https://lambikstoemper.wordpress.co...

 

 

Alcoholpercentage: 
6,5%
Kenmerken
Soort bier:
Gistingswijze:
Hergist op fles:
Sensuele toets
Sensueel motief:
Afrodiserend ingredient: 
Sensuele verantwoording

Bevat ginseng