Judas

Judas
Informatie

Judas is een bier van hoge gisting, met nagisting op de fles. Het is een zwaar okerblond bier, bitter-zoet, zacht en volmondig. Judas wordt nog altijd gebrouwen volgens de artisanale principes. Alleen de beste gerst en geselecteerde Boheemse hop zijn goed genoeg voor de productie van Judas.

Het zwaar blonde bier ondergaat een tweede gisting en een lange rijping in de fles, wat resulteert in een rijke body en ronde smaak. Het evenwicht tussen een fijn aroma en subtiele bitterkracht geven dit bier een unieke plaats in de rijke Belgische biertraditie.

Judas heeft een alcoholpercentage van 8,5%.

Alcoholpercentage: 
8,5%
Kenmerken
Soort bier:
Gistingswijze:
Hergist op fles:
Brouwerij: 
Sensuele toets
Sensueel motief:
Sensuele verantwoording

Dit bier plaatsten we bij de sensuele bieren omdat de naam bijzonder is. Hoewel sensueel tafelen vooral op romantiek bedoeld is, kan een sensuele maaltijd ook dienen om een en ander uit te praten natuurlijk. Stel dat je je partner verdenkt van overspel of bedrog in de liefde, kies dan een Judasbier en lok reacties van de ander uit. Misschien loopt het fout af maar misschien is het juist een middel om het uit te praten zodat je kunt overstappen op een ander meer afrodiserend biertje. Als je partner dus een Judas drinkt bij de maaltijd, wees dan op je hoede, want misschien verdenkt die je wel van iets.