Jasmijn

Jasmijn Bron commons.wikimedia.org

Jasmijn is een plant met gele of witte bloemetjes. Van de bloemetjes wordt vaak thee getrokken, maar het wordt ook verwerkt tot kruiden. Het is heel nuttig tijdens de bevalling. geeft verlichting bij baarmoederkramp en menstruatiepijn. Is heel goed voor een droge, gevoelige huid. Jasmijn vergroot de elastisiteit van de huid. Jasmijn brengt optimisme, zelfvertrouwen en prikkelt de fantasie. Het is heilzaam bij postnatale depressies en staat ook bekend als afrodisiacum. Jasmijn is al duizenden jaren een krachtig afrodisiacum, maar daarnaast is jasmijn even krachtig als hulpmiddel bij spirituele ontwikkeling. De olie versterkt je aantrekkingskracht en is dus een zeer goede olie voor het versterken van je zelfvertrouwen ( ook op seksueel vlak ). Het is een zeer genezende olie voor vrouwen. Het helpt bij emotionele problemen en dan vooral problemen binnen de relatiesfeer of van seksuele aard.

Is heel nuttig tijdens de bevalling. geeft verlichting bij baarmoederkramp en menstruatiepijn. Is heel goed voor een droge, gevoelige huid. Jasmijn vergroot de elastisiteit van de huid. Brengt optimisme, zelfvertrouwen en prikkelt de fantasie. Is heel heilzaam bij postnatale depressies

Eén van de componenten van hopolie is linalool.  In meerdere studies is linalool geanalyseerd als de component die verantwoordelijk  is voor mooi hoparoma in bier. Linalool is toevallig ook een van de belangrijkste geurcomponenten in jasmijn. De combinatie van hop en jasmijn is dus snel gemaakt. (http://www.aroma-atelier.be/jasmijn...)


 
Afrodiserend ingrediënt:
Afrodiserende bieren: 

Welke bieren horen bij dit afrodiserende ingrediënt? Klik op de onderstaande link en duid het afrodiserend ingrediënt aan. Als er niets verschijnt nadat u op toepassen hebt geklikt, wil dat zeggen dat er geen bieren met dit ingrediënt bestaan of dat we deze nog niet tegengekomen zijn.

Klik hier om het zoekvenster te openen.

 
Leuk om weten

 

 
En ook nog interessant