Lage gisting

Albino Python

Het is een blond pilsbier met toevoeging van kruiden.

Apassionada

Fruitbier van Edge brewery Barcelona. Het is een licht bier vermengd met hibiscusbloemen en passievrucht. Hibiscus of Althea struik is een heester.

Asparagus

Asparagus is een Champagnebier met 6,5% alcohol.

Banana Mongozo

Het bier draagt het Max Havelaar keurmerk en  is het traditionele bier van de Massai, een stam die leeft in Kenia en Tanzania. De OK bananen vormen het voornaamste ingrediënt van dit bananenbier, dat daarom het Max Havelaar en fair trade keurmerk draagt. Het bier heeft de gele kleur van rijpe bananen. Het smaakt onmiskenbaar naar banaan en in de afdronk proef je het bier.

Bee Honey Ultima

Een blond bier met toevoeging van honing van de Hasseltse Imkerij Severi Marc. Het bier bevat de zoete toets van honing met licht kruidige aromaten. Dit blond bier geeft een warm mondgevoel. Het bier heeft een alcoholpercentage van 6% en is te verkrijgen in flesjes van 33cl.

Belgian Framboises

Met zijn lichtroze en witte schuimkraag bewijst Belgian Framboises eens te meer dat witbier een frisse toets geeft aan fruitige bieren. Zijn neus is uitermate origineel. Het aroma van frambozen en zwarte aalbessen werd op subtiele wijze samengesteld, hetgeen zorgt voor een overheerlijk resultaat.

Belgian Kriek

Belgian Kriek wordt volgens een originele techniek van de Brasserie Lefebvre bereid op basis van een mengsel van witbier en vruchtensap. Voor dit bier werd 15% zure kersen gebruikt. Het witbier zorgt voor de verfrissende zachtheid en smeuïge schuimkraag, de zure kersen voor de schitterende rode kleur, de lichtzure toets en het fruitige boeket.

Belgian Pêches

Wat als een brouwer beslist de kwaliteiten van een witbier te combineren met die van een zongerijpte perzik? Wel, het resultaat is de Belgian Pêche! Dit koperkleurige bier met rode toetsen wordt gekenmerkt door een aroma van perziken en exotische vruchten zoals mango en passievrucht. Al deze aroma’s zijn merkbaar aanwezig in dit rijkelijk gesuikerde bier.

Besos Tequila

Besos Tequila is een nieuwe, superverfrissende pils. Een uitbundig, sprankelend bier met het aroma van tequila en een hint van citrusvruchten. Besos Tequila is origineel en gedurfd, net als Lady Besos. Een nieuwe must voor je fiestas calientes! Provocerend en prettig gestoord: dat is Besos Tequila Guarana, de nieuwste creatie van Besos.

Blauwe bessenbier (Fam Schrijnwerkers)

Blauwe Bessen Bier 5 procent alcohol en 25 clHet "Blauwe Bessen Bier" is een uniek natuurbier van hoge gisting, dat op ambachtelijke wijze gebrouwen werd met toevoeging van maar liefst 30 % sap van krakend verse blauwbessen. De natuurlijke suikers van het bessensap werden volledig uitvergist zodat dit bier suikervrij is. Er werden geen kleur- of smaakstoffen toegevoegd.

.

Pagina's

Abonneren op Lage gisting