Ein bitje aandacht

Ein bitje aandacht
Informatie

Bier van biercollectief Brouwerij De brouwschuur Sittard. Een licht blond biertje met een zweempje rood fruit. IBU 16,7  EBC 11

Alcoholpercentage: 
4,1%
Kenmerken
Soort bier:
Gistingswijze:
Sensuele toets
Sensuele verantwoording

Mooi sensueel etiket, met een dame die 'een beetje aandacht' vraagt. Biertje voor een gezellige avond met je geliefde waarbij vrouwlief een beetje meer aandacht vraagt aan geliefde met een kleine bierhint.

Extra informatie

Brouwerij De brouwschuur in Sittard is een collectief brouwerij.  De Brouwschuur is  van de kleinste productiebrouwerijen van Nederland.
De Brouwschuur is een broedplaats van zowel traditionele als creatieve vernieuwende bieren.  Naast het ontwikkelen en op de markt brengen van eigen Brouwschuurbieren richten zij zich ook nadrukkelijk op andere creatieve passievolle brouwers. Nederland kent meer dan 300 brouwerijen. Minder dan de helft daarvan is in het bezit van eigen ketels. Hierdoor zijn vaak de meest creatieve brouwers genoodzaakt hun recept uiteindelijk aan een andere brouwer te geven om dit in het groot te maken. Dat het bevredigender werkt om je eigen bier ook in het groot te kunnen maken, staat buiten kijf. Hierdoor wordt De Brouwschuur een ontmoetingsplaats, een broeinest van mooie bieren waar wekelijks verschillende nieuwe brouwsels hun weg naar de vergistingsketel vinden.

Bij De Brouwschuur brouwen ze lokaal speciaalbier. Al de bieren zijn op kleine schaal en ambachtelijke wijze gebrouwen zonder filtering of pasteurisatie. Dit geeft onze bieren een eigen karakter en smaak.

nfo@debrouwschuur.nl of bel met 06 - 19 46 94 04

Parallelweg 143
6001 HM Weert