Eieren

Eieren Image by Jill Wellington from Pixabay

Casanova, bekend als de meest seksuele krachtpatser at naast talrijke oesters, ook altijd enkele eieren vooraleer hij moest presteren. Wegens het hoge vitamine B gehalte komen eieren dus ook in aanmerking voor een libido maaltijd. Overigens zijn het niet alleen kippeneieren die deze positieve bijdrage kunnen leveren, in principe komen alle vogel- en visseneieren in aanmerking. Voor de welgestelde mannen dus een goede reden om de kaviaar te voorschijn te halen en dat niet alleen omdat het zo exclusief is. (https://www.eoswetenschap.eu/voedin...)

In bier is het ons voorlopig onbekend, maar vroeger dronken pas bevallen vrouwen een stout met daarin een rauw ei om voldoende melksecretie voor borstvoeding te krijgen.

Afrodiserend ingrediënt:
Afrodiserende bieren: 

Welke bieren horen bij dit afrodiserende ingrediënt? Klik op de onderstaande link en duid het afrodiserend ingrediënt aan. Als er niets verschijnt nadat u op toepassen hebt geklikt, wil dat zeggen dat er geen bieren met dit ingrediënt bestaan of dat we deze nog niet tegengekomen zijn.

Klik hier om het zoekvenster te openen.

Leuk om weten

Er wordt verteld dat sportlui vroeger wel eens een rauw ei in bier deden om tot betere prestaties te komen....en moeders die goede moedermelk wilden hebben dronken een stout met een rauw ei in.

Ei in bier

Of melk ook werkt is maar de vraag, maar er bestaat bier met melk.

Bier met melk