Cannabis (hennep)

Hennep Image by Herbal Hemp from Pixabay

En hoewel we ons nu feitelijk in het illegale bevinden, moeten we toch vermelden dat cannabis (hennep) uiteraard als kruid bijzonder geestesverruimende en opwekkende eigenschappen bezit.  In de VS zijn er heel wat cannabiskookboeken te koop, in Colerado is er zelfs een cannabisrestaurant. 

Cannabis is zowel een upper als downer. Je kan er ontzettend high van worden, veel energie hebben etc, maar je kunt er natuurlijk ook stoned van worden, lui, relaxt, moe etc. Het hangt dus van persoon tot persoon af of het een geschikt afrodisiacum is.

Wiet, marihuana of cannabis wordt al duizenden jaren gebruikt als natuurlijk afrodisiacum. Gezegd wordt dat het seksueel plezier en intensiteit verhoogt. Maar, in hogere doseringen kan het letterlijk te ontspannend zijn…
.

 
Afrodiserend ingrediënt:
Afrodiserende bieren: 

Welke bieren horen bij dit afrodiserende ingrediënt? Klik op de onderstaande link en duid het afrodiserend ingrediënt aan. Als er niets verschijnt nadat u op toepassen hebt geklikt, wil dat zeggen dat er geen bieren met dit ingrediënt bestaan of dat we deze nog niet tegengekomen zijn.

Klik hier om het zoekvenster te openen.

 
Leuk om weten

 

 
En ook nog interessant