Brouwerij de 7de hemel

Ontstaan uit pure passie voor bijzondere bieren groeide Brouwerij de 7de Hemel in Sevenum uit tot de kraamkamer van tal van speciale streekbieren. Ger en Kitty Hendrix bedenken op basis van een uitgebalanceerde selectie van ingrediënten telkens weer een nieuw, bijzonder bier. Ze streven daarbij voortdurend naar een optimale balans in geur en smaak. Hoewel wordt gewerkt met verrassende combinaties, staat de authentieke smaak van bier hoog in het vaandel. Zo creëerde het echtpaar Hendrix de Donder, een uniek bier met Portobello’s.

De paddenstoelen geven het bier een speciaal tintje mee, maar overheersen niet. Als fanatieke hobbykok haalt brouwster Kitty veel inspiratie uit de keuken. Zo komt ze op nieuwe ideeën voor smaakcombinaties. Naast de veelbesproken Donder ontwikkelde De 7de Hemel ook de Hopla, een bier met fruitige, citrusachtige Amerikaanse hopvarianten de winnaar van de gouden medaille tijdens de World Beer Awards in Londen onlangs. Daarnaast zijn ook Avondrood, een complex bier met een licht zoetje, de Zonnestraal, een blond bier met vlierbloesem, , de Vorst, een verwarmend bier met een subtiel kruidig palet en het Wolkje, een mooi zacht, licht en romig bier. De fijne bieren van de 7de Hemel zijn inmiddels verkrijgbaar in diverse cafés , slijterijen en restaurants in de regio.

Meer info : http://www.brouwerijde7dehemel.nl/?...

Sensuele bieren

Welke sensuele bieren horen bij deze brouwerij. Klik op de onderstaande link en duid de betrokken brouwerij aan en klik op zoeken. Als er niets verschijnt nadat u op toepassen hebt geklikt, wil dat zeggen dat voor deze brouwerij nog geen sensuele bieren werden toegevoegd of (nog) niet voorhanden zijn.

Klik hier om het zoekvenster te openen.