Brouwerij Barelds & Sabel

In de zomer van 2018 kwamen we op het briljante idee om speciaalbier te gaan brouwen. We kochten een starterspakket en zijn gaan experimenteren met een aantal recepten. Gaandeweg hebben we veel geleerd en ons brouwproces verbeterd.

In mei 2019 waren we zo overtuigd van onze bieren en het marketingconcept dat we ons hebben ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. We besloten een professionele brouwinstallatie van SS Brew aan te schaffen om de recepten zo optimaal mogelijk te maken.

Na veel experimenteren en uiteraard proeven hebben we de eerste recepten klaar. Met het recept van de tripel zijn we in maart 2020 naar de huurbrouwer Admiraal Bierbrouwerij gegaan om deze in 1.000 liter te laten brouwen. Dit bleek een groot succes te zijn en inmiddels hebben we naast onze tripel ook een weizen, zwaar blond en amber tripel op de markt gebracht. Begin 2021 zijn we aangesloten bij groothandel Bierboetiek en hebben we een landelijke dekking van slijterijen.

 
Sensuele bieren

Welke sensuele bieren horen bij deze brouwerij. Klik op de onderstaande link en duid de betrokken brouwerij aan en klik op zoeken. Als er niets verschijnt nadat u op toepassen hebt geklikt, wil dat zeggen dat voor deze brouwerij nog geen sensuele bieren werden toegevoegd of (nog) niet voorhanden zijn.

Klik hier om het zoekvenster te openen.