Broccoli

Broccoli  Bron commons.wikimedia.org

Broccoli (Brassica oleracea convar. botrytis var. cymosa) is een groente die verwant is aan bloemkool. Van broccoli worden de nog gesloten bloemknoppen gegeten (in sommige streken in Italië echter ook de bladeren), van bloemkool zijn dat de aanlegsels van de bloemknoppen (bloemknopprimordia). Van de groenten bevat broccoli de meeste glucosinolaten. (https://nl.wikipedia.org/wiki/Broccoli)

Groente bevat niet voor niets het woord groen. Groene groenten als broccoli, spinazie, spruitjes, paksoi doen wonderen voor je gezondheid én je seksleven. En van alle groene groenten, is broccoli de groenste. Broccoli bevat net als zijn kleurgenoten veel magnesium, een mineraal dat van invloed is op de overdracht van zenuwprikkels en het functioneren van je spieren. Magnesium zorgt ervoor dat je hart(spier) beter functioneert en het bloed krachtiger door je lichaam pompt, naar de plaatsen waar het nodig is – als je begrijpt wat we bedoelen. En ook de betere signaaloverdracht van je hersenen naar je geslachtsdelen zorgt voor meer opwinding.(http://www.surfplaza.be/gezond-en-f...)

Van alle groene groenten, is broccoli de groenste. Broccoli bevat net als zijn kleurgenoten veel magnesium, een mineraal dat van invloed is op de overdracht van zenuwprikkels en het functioneren van je spieren. En ook de betere signaaloverdracht van je hersenen naar je geslachtsdelen zorgt voor meer opwinding beweren sommige kruidenkenners.Broccoli wordt aangeraden aan mannen met erectieproblemen maar ook vrouwen zouden een sterker orgasme ervaren wanneer ze broccoli gegeten hebben. (www.surfplaza.be)

 

 
Afrodiserend ingrediënt:
Afrodiserende bieren: 

Welke bieren horen bij dit afrodiserende ingrediënt? Klik op de onderstaande link en duid het afrodiserend ingrediënt aan. Als er niets verschijnt nadat u op toepassen hebt geklikt, wil dat zeggen dat er geen bieren met dit ingrediënt bestaan of dat we deze nog niet tegengekomen zijn.

Klik hier om het zoekvenster te openen.

 
Leuk om weten

 

 
En ook nog interessant